Om Halsnæsmalerfirma

Om os

Halsnæs Malerfirma er et enkeltmandsfirma, som beskæftiger i gennemsnit 6 malersvende og 2 lærlinge. Vi udfører alle former for malerarbejde både inde og ude, lige fra almindelig vedligeholdelse, renovering, nybyggeri, træbeskyttelse og til finere tapet opsætning for både private kunder, kommunale virksomheder og erhvervsvirksomheder.

Vores hovedfokus er kompetente medarbejdere med mange års erfaring. Vores malerfirma har eksisteret siden 1996, hvor malermester Claus Rathje stiftede virksomheden. Vi har gennem alle årene lagt vægt på at beskæftige engagerede danske og fagligt dygtige medarbejdere med en relevant uddannelse som maler. Fælles for os alle er også, at vi er passioneret omkring vores håndværk, og det afspejler sig i de færdige resultater, vi leverer. Vi er medlem af Frederiksborg Malerlaug og Danske Malermestre, hvilket giver dig en garanti for, at du vil opnå et stykke arbejde af høj kvalitet, hvis du vælger os som din maler. Kontakt os for et uforpligtende tilbud Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til din lokale maler, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på til os på 4074 2375 Du kan også sende os en e-mail på halsnaesmalerfirma@mail.dk

Udvalgte samarbejdspartnere og leverandører

Malermester

Danske malermestre

Vi er medlem af danske malermesters garantiordning

Halsnæs malerfirma

Nordsjø

Vi anvender altid kvalitetsprodukter fra Nordsjö

Nordic Ecolabel_Svanen

Svanemærket

Vi anvender svane -og miljømærkede produkter fra Nordsjö

grøn smiley

Arbejdstilssynet

Vi har en grøn smiley tildelt af arbejdstilsynet

Hvorfor skal du vælge os?

Garanti

Vi er medlem af Frederiksborg Malerlaug og Danske Malermestre, hvilket giver dig en garanti for, at du vil opnå et stykke arbejde af høj kvalitet, hvis du vælger os som din maler.

Erfaring

Vi har gennem alle årene lagt vægt på at beskæftige engagerede danske og fagligt dygtige medarbejdere med en relevant uddannelse som maler. Fælles for os alle er også, at vi er passioneret omkring vores håndværk, og det afspejler sig i de færdige resultater, vi leverer.

Arbejdsmiljø

Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet og er blevet tildelt en Grøn smiley. Den er vi meget glade for og stolte af. Hos Halsnæs Malerfirma vægter vi et godt og sikkert arbejdsmiljø højt. Vores malersvende og lærlinge skal have en arbejdsdag der belaster dem mindst muligt, derfor forsøger vi altid at have nye og ergonomiske hjælpemidler, for at undgå nedslidning samt vi tilstræber at bruge produkter, der er kodet så lavt som muligt.

Information:
Tlf: 40 74 23 75
Mail: halsnaesmalerfirma@mail.dk
Adresse:
Petuniavej 8
3390 Hundested
CVR: 12698941
Persondatapolitik